IZRADA NADGROBNIH SPOMENIKA BEOGRAD

Profesionalna izrada nadgrobnih spomenika, popravka spomenikaPozovite nas

 Kamenorezac Šarac

Porodična firma Šarac kamenorezačkim poslom se bavi još od davne 1900 godine, na području Dalmacije. Godine 1995 sele se u Srbiju, gde nastavljaju porodičnu tradiciju pravljenja nadgrobnih spomenika.

Četvrta generacija Šaraca nastavlja tradiciju čiji su koreni u malom dalmatinskom mestašcu zvanom Civljane, podno planine Kozjak. Dalmatinski krš je bio bogat izvor sirovine, prirodnog kamena, od kojeg su izradivani tzv. trokrsti spomenici.

Ova vrsta spomenika je izuzetna zbog mukotrpnog ručnog načina izrade, ujedno je predstavljala trend u kamenoklesarstvu tog vremena. Sa aspekta tehnologije i proširenja saradnje, sedamdesetih godina dolazi do značajnijeg pomaka. Počinje trajna saradnja sa važnim centrima za proizvodnju i distribuciju kamena (Vencac, Jablanica i Prilep). Uspostavljanjem saradnje sa italijanskim partnerima, u ponudi se našao još kvalitetniji izbor materijala.

Brend KAMENOREZAC ŠARAC - je jačao sa svakim urađenim poslom, dok se tržište vremenom proširilo na prostor cele Hrvatske i delove BiH. Danas smo ponosni na činjenicu da, od osnivanja do danas, ne postoji značajniji zastoj u radu naše firme.
Godinama smo stekli reputaciju i iza nas stoje hiljade i hiljade izrađenih nadgrobnih spomenika, i porodičnih grobnica U Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Sloveniji.

- Tradicija u prošlosti, poverenje u sadašnjosti, istrajnost u buducnosti -ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE GROBNIH MESTA I NADGROBNIH SPOMENIKA

Umesto Vas brinućemo o grobnom mestu vaših pokojnika

Kao i mnogi danas nemate vremena da čistite i održavate grobno mesto vaših pokojnika, a želeli bi ste da ono bude uredno i čisto. Mi smo profesionalna porodična firma, koja će umesto Vas čistiti, popravljati, održavati grobno mesto i nadgrobni spomenik vaših pokojnika.

Kada vi dođete da odate počast vašim najmilijima, da zapalite sveću, donesete cveće, grobno mesto gde oni počivaju mora da bude čisto i uredno.

Živite u inostranstvu, i imate sahranjene neke bliske rođake, i nemate vremena da obilazite grob pokojnika, prosto daleko ste. A imate želju da ono bude čisto i uredno održavano. Pozovete nas, izaberete jedan paket usluga, i mi sve rešavamo umesto vas.

Stoga ukoliko zaista nemate vremena za čišćenje i sređivanje, makar otiđite na grob. Sve ostalo je naša briga. Ukoliko je korisnik usluga starija osoba, organizujemo prevoz do groblja i nazad.

Održavanje groba, čišćenje istog, poliranje spomenika, paljenje sveća pokojnicima, donošenje svežeg cveća, zamena rizle, čupanje trave oko grobnog mesta, sađenje novog cveća, popravka slova na spomeniku, zamena dotrajalog silikona, zimsko čišćenje snega, neke druge sitne popravke.

Pozovite nas da se dogovorimo oko termina za sastanak. Potpuno besplatno i bez obaveza doći ćemo na dogovoreno grobno mesto, pregledati stanje spomenika, dati sugestije, i preporuku kako da odrzavamo isti. Ukoliko se dogovorimo potpiše se ugovor ako se radi o godišnjem paketu usluga, ili pojedinačno po potrebi.Čišćenje nadgrobnog spomenika

NEMATE VREMENA DA OČISTITE GROBNO MESTO SVOJIH POKOJNIKA


SVE OKO ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA PREPUSTITE NAMA

Naša misija je da dopremo do svesti ljudi, do odgovornosti prema svojim bližnjima, koji na žalost više nisu među nama. Da se ne zaborave, da im večna kuća bude uredna i sređena. Vreme u kojem živimo, nosi veliko breme, i dosta odricanja, uvek manjak vremena. A želeli biste da odete na grob svojih pokojnika. A tamo vas čeka mnogo posla, jer niko nije dolazio mesecima.

Kada odete tamo, uvek ima da se čisti, riba, sređuje. Jer želite da grobno mesto prosto blista. Zato angažujte našu agenciju koja se profesionalno bavi tim poslom, i mi ćemo to uraditi za vas. Vi sa porodicom odete tog dana, da odate počast pokojnicima, zapalite sveću, malo postojite i ćutite. I biće Vam lakše.

MI SMO MLADA I PERSPEKTIVNA FIRMA


UKAŽITE NAM POVERENJE, NEĆETE SE POKAJATI...

Kao takvi fokusirali smo se na Novo Bežanijsko groblje, kao i Groblje u Surčinu. Trenutno ispitujemo tržište, pravimo ankete, razgovaramo sa ljudima, tražimo rešenja. Da li našem čoveku treba ovakva vrsta usluge ili ne. Stoga nas kontaktirajte, dajte nam sugestije, savete, pomoć, da idemo u pravom smeru. Pomozite nam da napredujemo, da konstantno razvijamo svoje ideje, da zapošljavamo nove radnike, da nam groblja budu kao apoteke. Da se ne stidimo pred drugima, jer ne umemo da brinemo o večnoj kući naših predaka. Zato dopustite da zajedno uradimo, i sprovedemo ideje, da naši pokojnici mirno spavaju.


ZAŠTO IZABRATI NAŠE USLUGE

Mi garantujemo za sve naše usluge, vodimo računa o svakom detaljuKako nas angažovati?

Prvo nas pozovite ako ste zainteresovani za naše usluge

Posle razgovora sa nama, potpuno besplatno dolazimo do grobnog mesta, uradimo detaljan pregled, vi odaberete jednu od usluga koje vam ponudimo. Naravno i naše iskustvo će vam pomoći u tome. Prvo se definišu datumi, kao i vrsta usluge koju želite da se radi. Potpisuje se godišnji ugovor: vi kao klijent i mi kao firma.

Posle potpisivanja ugovora definiše se način plaćanja, na godišnjem nivou. Dal klijent hoće odjenom u celosti da uplati uslugu,ili da u ratama isplaćuje. Naravno sve uplate se vrše na naš dinarski račun, ili na devizni ukoliko klijent živi u inostranstvu.

Naše usluge i cene se odnose na jedno grobno mesto. Za porodične grobnice se posebno formiraju cene zavisno od veličine.
Usluge mogu da se spajaju. Sve će da bude fakturisano kako u ugovoru piše.

Ali naravno uvek ćemo uz izvršenu uslugu, nešto i mi dodatno uraditi što nije definisano ugovorom. Toliko Vam dugujemo.
Paljenje sveća je naša obaveza i nju nećemo uračunavati u uslugu.

Stoga ne čekajte ukoliko ste se već odlučili na naše usluge, ukoliko vas je naša ideja privukla. Pogledajte naše usluge, kao i cene usluga. Dobro ih pročitajte, i odlučite.

Nadamo se uspešnoj dugogodišnjoj saradnji!