ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE GROBNIH MESTA

Agencija za profesionalno čišćenje i održavanje grobnih mesta i nadgrobnih spomenikaPozovite nas

Hteli bi da odete do groblja, a ne znate kako. Ustvari ne možete sami. Stari ste, bolesni, imate malu decu, nemate kola i drugi problemi. Sve ovo vas odvraća da odete do groblja i zapalite nekom bližnjem sveću. Ali ne očajavajte. Mi vršimo usluge taxi prevoza od vaše kuće do groblja i nazad. Usput ćemo pronaći parcelu pokojnika. Pomoći Vam oko sređivanja grobnog mesta. Ukoliko se odlučite za neke od naših paketa usluga, naš ste klijent, taxi prevoz dobijate po 50% jeftinijoj ceni.

Ne ustručavajte se da nas pitate sve što vas zanima. Pa mi smo tu zbog vas.Vršimo usluge taxi prevoza do groblja i nazad

Jedinstvena usluga

Znate kako je teško imati volju za nešto, a sa druge strane nemati mogućnosti, vremena, snage. Jedinstven slučaj kod naših penzionera je to što oni imaju veliko poštovanje prema preminulima, hteli bi da obiđu grob, a nema ko da ih vozi.
Zato smo mi u naše već postojeće usluge ubacili i prevoz do grobnog mesta i nazad, kao i svaku pomoć na groblju.

Imate malu decu - pa to je najmanji problem. U auto mogu da stanu i dečija kolica i sva dodatna oprema.

Invalid ste - pa neka vas to ne sputava u vašim obavezama. U naša kola staju i invalidska kolica i sve drugo. Važno je da vi imate volju da odete na grob pokojnika, za sve ostalo se mi brinemo.

Parcela se teško pronalazi - možda vama tako deluje. Ali naš svakodnevni rad na groblju zahteva da znamo svaku parcelu.

Uz sve nedaće - dolaze i sahrane. Morate da idete da ispratite na večni počinak nekog bliskog, prijatelja, poznanika, kolegu, komšiju itd. Opet nema ko da Vam pomogne oko prevoza. MI smo tu. Dolazimo po vas, idete na sahranu, mi idemo sa Vama, pomažemo vam oko svega. Vraćamo Vas kući.

Ukoliko niste naš klijent - a želeli bi da postanete. Imaćemo dovoljno vremena da porazgovaramo o našem poslu, vašim zahtevima. Da vam predočimo naš plan i pakete usluga. Pa ako se odlučite biće nam veliko zadovoljstvo.Čišćenje nadgrobnog spomenika

NEMATE VREMENA DA OČISTITE GROBNO MESTO SVOJIH POKOJNIKA


SVE OKO ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA PREPUSTITE NAMA

Naša misija je da dopremo do svesti ljudi, do odgovornosti prema svojim bližnjima, koji na žalost više nisu među nama. Da se ne zaborave, da im večna kuća bude uredna i sređena. Vreme u kojem živimo, nosi veliko breme, i dosta odricanja, uvek manjak vremena. A želeli biste da odete na grob svojih pokojnika. A tamo vas čeka mnogo posla, jer niko nije dolazio mesecima.

Kada odete tamo, uvek ima da se čisti, riba, sređuje. Jer želite da grobno mesto prosto blista. Zato angažujte našu agenciju koja se profesionalno bavi tim poslom, i mi ćemo to uraditi za vas. Vi sa porodicom odete tog dana, da odate počast pokojnicima, zapalite sveću, malo postojite i ćutite. I biće Vam lakše.

MI SMO MLADA I PERSPEKTIVNA FIRMA


UKAŽITE NAM POVERENJE, NEĆETE SE POKAJATI...

Kao takvi fokusirali smo se na Novo Bežanijsko groblje, kao i Groblje u Surčinu. Trenutno ispitujemo tržište, pravimo ankete, razgovaramo sa ljudima, tražimo rešenja. Da li našem čoveku treba ovakva vrsta usluge ili ne. Stoga nas kontaktirajte, dajte nam sugestije, savete, pomoć, da idemo u pravom smeru. Pomozite nam da napredujemo, da konstantno razvijamo svoje ideje, da zapošljavamo nove radnike, da nam groblja budu kao apoteke. Da se ne stidimo pred drugima, jer ne umemo da brinemo o večnoj kući naših predaka. Zato dopustite da zajedno uradimo, i sprovedemo ideje, da naši pokojnici mirno spavaju.


ZAŠTO IZABRATI NAŠE USLUGE

Mi garantujemo za sve naše usluge, vodimo računa o svakom detalju

Kako nas angažovati?

Prvo nas pozovite ako ste zainteresovani za naše usluge

Posle razgovora sa nama, potpuno besplatno dolazimo do grobnog mesta, uradimo detaljan pregled, vi odaberete jednu od usluga koje vam ponudimo. Naravno i naše iskustvo će vam pomoći u tome. Prvo se definišu datumi, kao i vrsta usluge koju želite da se radi. Potpisuje se godišnji ugovor: vi kao klijent i mi kao firma.

Posle potpisivanja ugovora definiše se način plaćanja, na godišnjem nivou. Dal klijent hoće odjenom u celosti da uplati uslugu,ili da u ratama isplaćuje. Naravno sve uplate se vrše na naš dinarski račun, ili na devizni ukoliko klijent živi u inostranstvu.

Naše usluge i cene se odnose na jedno grobno mesto. Za porodične grobnice se posebno formiraju cene zavisno od veličine.
Usluge mogu da se spajaju. Sve će da bude fakturisano kako u ugovoru piše.

Ali naravno uvek ćemo uz izvršenu uslugu, nešto i mi dodatno uraditi što nije definisano ugovorom. Toliko Vam dugujemo.
Paljenje sveća je naša obaveza i nju nećemo uračunavati u uslugu.

Stoga ne čekajte ukoliko ste se već odlučili na naše usluge, ukoliko vas je naša ideja privukla. Pogledajte naše usluge, kao i cene usluga. Dobro ih pročitajte, i odlučite.

Nadamo se uspešnoj dugogodišnjoj saradnji!