ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE GROBNIH MESTA

Agencija za profesionalno čišćenje i održavanje grobnih mesta i nadgrobnih spomenikaPozovite nas

Grobno mesto je tako napravljeno da ima kamenu rizlu na sebi. Takav model ste nekada izabrali. Lep je to detalj na grobnom mestu, ali i nezahvalan. Kamena rizla vremenom potamni ako se radi o beloj rizli, ili dobije primese zemlje ako je okopavate, ili u serbi sadrži već niklu travu. Da bi ovaj lep detalj na grobu ostao, moramo da promenimo ili da popravimo već postojeću rizlu. Vremenom od kiše i vode dolazi do sleganja zemljišta ispod kamene rizle, i tako ona tone, pa deluje kao da je fali.

Uslužna zamena i popravka kamene rizle na grobnom mestuZamena kamene rizle

Sve oko kamene rizle na grobu

Detalji kamene rizle i mermera na grobnom mestu pokojnika, deluju veoma lepo. Ukoliko se usklade boje rizle i mermera, recimo crni mermer i bela rizla, onda beli mermer i crna rizla. Bitno kod ovih modela je da se uradi kontrast. Pored kamene rizle i mermera, veoma lepo se uparuje zimzeleno cveće, tuje, šimšir, sve ono što i zimi bude zeleno. To daje grobu veoma lep ukus-stil.

Pored gracioznosti ovakav grob mora da se redovno održava. Kamena rizla ne može da se čisti, vec se ona dopunjuje, ili menja. Moramo da znamo da i kamena rizla vremenom potamni, ukoliko se radi o beloj rizli, uvek tu upadne lišća, grančica, iz nje počnu biljke da rastu itd.

Prilikom postavljanja kamene rizle postoje pravila. Ispod mora da se postavi debeo najlon, kako biljke ne bi rastući probijale rizlu i izlazile napolje. Sa druge strane sa podlogom ispod rizle, lakše se menja kompletna rizla. Jer se prilikom zamene ne struže zemlja.


Kamena rizla postoji u više boja kao i u više veličina. Svaka ima svoj šarm i svoju ulogu. Stoga kada ste pravili spomenik, trebali ste dobro razmisliti kako da uparite rizlu, mermer i biljke. Ali uvek može da se vrši zamena svega osim spomenika. On ostaje, a svi drugi detalji su zamenjivi.

Pozovite nas da se dogovorimo oko termina za sastanak. Potpuno besplatno i bez obaveza doći ćemo na dogovoreno grobno mesto, pregledati stanje spomenika, dati sugestije, i preporuku kako da odrzavamo isti. Ukoliko se dogovorimo potpiše se ugovor ako se radi o godišnjem paketu usluga, ili pojedinačno po potrebi.

Cena zamene: kamene rizle zavisi od mnogo faktora. Prvo od količine rizle koju menjamo, veličine rizle, boje rizle. Osim toga zavisi od detalja koje radimo na grobnom mestu, raznih aplikacija itd.

Cena zamene kamene rizle od 2500 dinaraČišćenje nadgrobnog spomenika

NEMATE VREMENA DA OČISTITE GROBNO MESTO SVOJIH POKOJNIKA


SVE OKO ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA PREPUSTITE NAMA

Naša misija je da dopremo do svesti ljudi, do odgovornosti prema svojim bližnjima, koji na žalost više nisu među nama. Da se ne zaborave, da im večna kuća bude uredna i sređena. Vreme u kojem živimo, nosi veliko breme, i dosta odricanja, uvek manjak vremena. A želeli biste da odete na grob svojih pokojnika. A tamo vas čeka mnogo posla, jer niko nije dolazio mesecima.

Kada odete tamo, uvek ima da se čisti, riba, sređuje. Jer želite da grobno mesto prosto blista. Zato angažujte našu agenciju koja se profesionalno bavi tim poslom, i mi ćemo to uraditi za vas. Vi sa porodicom odete tog dana, da odate počast pokojnicima, zapalite sveću, malo postojite i ćutite. I biće Vam lakše.

MI SMO MLADA I PERSPEKTIVNA FIRMA


UKAŽITE NAM POVERENJE, NEĆETE SE POKAJATI...

Kao takvi fokusirali smo se na Novo Bežanijsko groblje, kao i Groblje u Surčinu. Trenutno ispitujemo tržište, pravimo ankete, razgovaramo sa ljudima, tražimo rešenja. Da li našem čoveku treba ovakva vrsta usluge ili ne. Stoga nas kontaktirajte, dajte nam sugestije, savete, pomoć, da idemo u pravom smeru. Pomozite nam da napredujemo, da konstantno razvijamo svoje ideje, da zapošljavamo nove radnike, da nam groblja budu kao apoteke. Da se ne stidimo pred drugima, jer ne umemo da brinemo o večnoj kući naših predaka. Zato dopustite da zajedno uradimo, i sprovedemo ideje, da naši pokojnici mirno spavaju.


ZAŠTO IZABRATI NAŠE USLUGE

Mi garantujemo za sve naše usluge, vodimo računa o svakom detalju

Kako nas angažovati?

Prvo nas pozovite ako ste zainteresovani za naše usluge

Posle razgovora sa nama, potpuno besplatno dolazimo do grobnog mesta, uradimo detaljan pregled, vi odaberete jednu od usluga koje vam ponudimo. Naravno i naše iskustvo će vam pomoći u tome. Prvo se definišu datumi, kao i vrsta usluge koju želite da se radi. Potpisuje se godišnji ugovor: vi kao klijent i mi kao firma.

Posle potpisivanja ugovora definiše se način plaćanja, na godišnjem nivou. Dal klijent hoće odjenom u celosti da uplati uslugu,ili da u ratama isplaćuje. Naravno sve uplate se vrše na naš dinarski račun, ili na devizni ukoliko klijent živi u inostranstvu.

Naše usluge i cene se odnose na jedno grobno mesto. Za porodične grobnice se posebno formiraju cene zavisno od veličine.
Usluge mogu da se spajaju. Sve će da bude fakturisano kako u ugovoru piše.

Ali naravno uvek ćemo uz izvršenu uslugu, nešto i mi dodatno uraditi što nije definisano ugovorom. Toliko Vam dugujemo.
Paljenje sveća je naša obaveza i nju nećemo uračunavati u uslugu.

Stoga ne čekajte ukoliko ste se već odlučili na naše usluge, ukoliko vas je naša ideja privukla. Pogledajte naše usluge, kao i cene usluga. Dobro ih pročitajte, i odlučite.

Nadamo se uspešnoj dugogodišnjoj saradnji!